Skip to content

خواص کشک برای معده

خواص کشک برای معده

فهرست مطالب

خواص کشک

خواص کشک برای سلامتی و شادابی پوست، بدن و دستگاه گوارش بسیار قابل توجه است. یکی از خواص کشک برای معده، ضدعفونی کردن معده به دلیل داشتن اسید های عالی می باشد.

کشک را می‌توان یکی از فرآورده‌‌‌‌‌‌های فرعی شیر محسوب کرد، که از جوشاندن و یا خشک کردن دوغی که پس از کره‌ گیری باقی می‌ماند، به دست می‌آید. این محصول با طعم دلپذیر و فواید بی‌شمار خود قابل استفاده در انواع غذا‌‌‌‌‌‌های ایرانی و یا به صورت تنها است.

ماده اولیه کشک از شیر گاو، گوسفند، بز و یا مخلوطی از آن‌‌ ها به دست می‌آید. جالب است بدانید هیچ ماده غذایی به اندازه کشک، دارای پروتئین نیست. کشک خشک حاوی ویتامین‌‌‌‌‌‌های B1 ،B2، نمک، کلسیم و پروتئین است و می‌توان به عنوان یک غذای مقوی جهت کاهش گرسنگی و اشغال حجم فضای کمی از معده از آن استفاده کرد.
از این رو می‌توان به فواید کشک که شامل طیف گسترده‌ای می‌شود، اشاره کرد. ما در این مقاله می‌خواهیم خواص کشک خشک را معرفی کنیم. برای آشنایی بیشتر و خرید کشک تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

خواص کشک برای معده

ارزش غذایی کشک چقدر است؟

از جمله مواد غذایی بسیار مفید برای بدن لبنیات است که کمک شایانی به رشد و تامین مواد مورد نیاز بدن می‌کند. فرآورده‌‌‌‌‌های لبنی نظیر کشک و شیر برای تقویت سلامتی بدن بسیار موثر هستند. از کشک به عنوان یک ضدعفونی‌کننده موثر برای دستگاه گوارش استفاده می‌شود. علاوه بر این ترکیبات، کلسیم و فسفر موجود در کشک از پوکی استخوان پیشگیری می‌کند. یکی از خواص کشک را می‌توان افزایش انرژی بدن عنوان کرد. هر 100 گرم کشک 105 الی 120 کیلوگرم انرژی تولید می‌کند.

لازم به ذکر است میزان مواد مغذی محتویات کشک به نوع فرآوری، ترکیبات، شیر و مواد اولیه آن بستگی دارد. هر اندازه بافت کشک متراکم‌تر باشد، حاوی پروتئین بیشتری خواهد بود. همچنین هر اندازه که کشک دارای رطوبت کمتری باشد و فرآوری کمتری روی آن صورت بگیرد، حاوی کلسیم بیشتری خواهد بود. به طور معمول در هر 100 گرم کشک موارد زیر وجود دارد:

  • انرژی: 378 کیلوکالری
  • پروتئین: 20 گرم
  • کربوهیدارت: 8.07 گرم
  • چربی: 10 گرم
  • آب: 6 گرم
  • کلسیم: 430 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
  • نیاسین (3B): 62 میلی گرم
  • ریبوفلاوین (2B): 82 میلی گرم
  • تیامین (1B): 37 میلی گرم

خواص کشک برای معده

خواص کشک برای سلامت معده و سیستم گوارشی

کشک به عنوان یک ماده غذایی مفید می‌تواند برخی از خواص مثبت برای سلامت معده داشته باشد:

1. تقویت سیستم گوارشی: مواد مغذی موجود در کشک ممکن است به تقویت سیستم گوارشی کمک کند. پروبیوتیک‌های موجود در کشک می‌توانند به تعادل باکتری‌های مفید در روده کمک کنند و به سلامت گوارشی کمک نمایند.

2. کاهش مشکلات معده: برخی از افراد ممکن است از مشکلات معده مانند گازها، نفخ، یا سوزش معده رنج ببرند. کشک به عنوان یک ماده ترش و ملایم می‌تواند در کاهش این مشکلات مفید باشد.

3. تسکین افتراق معده: برخی از افراد ممکن است دچار مشکلات افتراق معده باشند. مصرف کشک می‌تواند در تسکین این مشکلات و کمک به عملکرد بهتر معده داشته باشد.

4. پشتیبانی از سیستم ایمنی معده: پروبیوتیک‌های موجود در کشک می‌توانند به تقویت سیستم ایمنی معده کمک کنند و در مقابل عفونت‌ها و مشکلات دیگر مقاومت ایجاد نمایند.

5. تنظیم اسیدیته: خواص ترشی و پروبیوتیکی کشک می‌توانند به تنظیم اسیدیته معده کمک کنند و از احتمال سوزش معده جلوگیری نمایند.

خواص کشک برای معده

آغاز صبح با کشک: فواید مصرف کشک به عنوان ناشتا

کشک را می توانید به صورت ناشتا مصرف کرده و از خواص بسیار عالی آن برای معده و دستگاه گوارش استفاده کنید. همان طور که پیش از این گفتیم کشک حاوی باکتری های مفید بوده و می تواند برای ضد عفونی کردن معده و سیستم گوارشی بسیار مفید باشد. همچنین وجود اسیدهای آلی کشک، می تواند به سلامت روده کمک کند. برای تاثیرگذاری بیشتر، بهتر است کشک را به صورت ناشتا مصرف کنید.

 

کاهش احساس گرسنگی با کشک محلی

کشک حاوی میزان قابل توجهی کلسیم و پروتئین است. بدین وسیله افراد می‌توانند به جای استفاده از تنقلات، خوراکی‌‌های مضر و غیر مغذی از این خوراکی خوش طعم و مفید استفاده کنند. کشک علاوه بر اینکه فضای زیادی از معده را اشغال می‌کند باعث احساس سیری و کاهش حس گرسنگی می‌شود.

× پشتیبانی