Skip to content

کشک برای چه کسانی مضر است؟

خواص و مضرات کشک

فهرست مطالب

کشک یکی از خوش مزه ترین خوراکی های طبیعی است که از گذشته تا الان مورد استفاده قرار می گیرد. اما خب مسلما هر چیزی که زیاد خورده شود عوارضی خواهد داشت، که در ادامه این مقاله به برخی از مضرات کشک  اشاره می‌ کنیم:

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد خواص و مضرات کشک، می‌توانید به این لینک(خواص و مضرات کشک) مراجعه نمایید.

کشک برای چه کسانی مضر است

1.کسانی که یبوست دارند

یکی از عوارض و مضرات کشک سفت کردن روده می باشد، مصرف آن، برای افراد دچار انسداد مجاری، معده‌ مرطوب، افراد مسن مضر است. پس بهتر است تا برطرف شدن نفخ از کشک استفاده ننمائید.

2.کسانی که کلسیم بدن آنها کم میباشد

نمك زیادی كه به این فرآورده افزوده می‌شود زیرا هرچه مقدار نمک محصولی بیشتر باشد با مصرف آن، كلسیم كمتری به بدن خواهد رسید. پس بهتر است از کشک هایی که نمک کمتری دارند و در بازار مووجود هستند مانند کشک های پاستوریزه ملوند استفاده شود.

3. کسانی که فشار خون دارند

از سوی دیگر، نمک زیاد می‌تواند عوارض ناشی از بیماری‌های كلیوی، قلبی ـ عروقی، پر فشاری خون یا حتی مشكلات دستگاه گوارش را تشدید و با اختلال در تعادل آب بدن، تشنگی مفرط ایجاد كند. افزودن نمک زیاد به کشک به‏ جز اینکه ماندگاری‌اش را بالا می‏ برد، باعث سریع‏تر خشک‌شدن آن می‏شود که از نظر اقتصادی به نفع تولید کننده است. لذا کسانی که مبتلا به فشار خون بالا و چربی خون هستند، لازم است در مصرف کشک احتیاط کنند.

4. کسانی که طبع سرد دارند

یکی دیگر از مضرات این خوراکی طبع سرد آن می باشد، لذا بعد از آن یک غذای گرم میل نمایید. زیاده‌روی در مصرف کشک باعث غلبه بلغم و نفخ می‌شود، از این رو افراط در مصرف آن برای افراد دارای مزاج بلغمی مضر است. همچنین از مضرات کشک به همراه غذاهایی با طبع سرد این است که فرد دچار حساسیت پوستی می شود. زیاده‌روی در مصرف کشک باعث بروز برخی لک‌های پوستی خواهد شد. مصرف زیاد آن PH خون را کاهش می دهد و تاثیر منفی روی بدن دارد.

 

کشک برای چه کسانی مضر است

 

از کشک بسته بندی به جای کشک سنتی استفاده کنید

معمولا كشك‌های تازه سنتی و فله که در بازار موجود هستند را از مخلوط كشك خشك ساییده ‏شده با نمك و آب تهیه می‌كنند. این كشك‌ها به مدت زیادی در شرایط نامساعد نگهداری می‌شوند. در حالت کلی، كشك باید پاستوریزه و دارای بسته‌بندی بهداشتی باشد اما برخی سوپرماركت‌ها به این بهانه كه فسادپذیری كشك مانند شیر و ماست نیست، آن را خارج از یخچال نگهداری می‌كنند. این كار نادرست می‌تواند باعث فساد كشك شود. کشک باید در یخچال و در دمای 4 درجه سانتی گراد نگهداری شود. نگهدای کشک در فریزر نیز مشکلی ندارد.

برای خرید کشک بهداشتی میتوانید از اینجا وارد شوید.

مضرات کشکبرای ارتباط با صنایع غذایی عسلی ماد از اینجا وارد شوید.

× پشتیبانی